Marmara Gündem - 08 Aralık 2016, Perşembe

Hadise Konseri, 10 Nisan 2013, Jolly Joker Balans İstanbul

26 Mart 2013
917 kez görüntülendi

Hadise Konseri, Jolly Joker Balans İstanbul – Bilet Fiyatları – 10 Nisan  2013, Saat 21:00

Hadise Konseri, 10 Nisan 2013, Jolly Joker Balans İstanbul

Hadise Konseri ne zaman? bilet fiyatları ne kadar? Hadise konserinin mekanı neresi? konser saati ve  Hadise Konserinin yapılacağı Jolly Joker Balans, İstanbul mekanı bilet fiyatları, ulaşım,iletişim, oturma planı ve kroki bilgileri hakkında detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz. 10 Nisan 2013 Hadise Konseri

Hadise Konseri Hakkında Bilgiler

Hadise yeni single çalışması ‘Visal’ın tanıtım konseri için ilk kez Jolly Joker İstanbul sahnesinde.

Hadise Resimleri

Hadise Açıkgöz (d. 22 Ekim 1985, Mol), Türk-Belçikalı şarkıcı, söz yazarı ve besteci. Belçika’nın Anvers ilindeki Mol şehrinde doğup büyüdü.

Hadise’nin Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye temsil edebileceğine dair ilk haberler 2007 yılının sonlarında çıktı. Ekim 2008’de şarkıcının 2009 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edeceği açıklandı. 31 Aralık 2008’de, Sinan Akçıl ve Stefaan Fernande ile birlikte yarışma için oluşturduğu “Düm Tek Tek” şarkısını ilk kez TRT’de seslendirdi.  Şarkısını tanıtmak amacıyla Yunanistan, Malta, Romanya, Bosna Hersek ve Bulgaristan gibi ülkeleri dolaştı. Bu sırada çeşitli sağlık sorunları geçirdi. 16 Mayıs 2009’da Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen yarışmada Azerbaycan, Belçika, Fransa, İsviçre ve Birleşik Krallık’tan tam puan aldı; toplamda 177 puana ulaşarak, Norveç, İzlanda ve Azerbaycan’ın ardından dördüncü oldu.

Hadise En Son Fotoğrafları

Hadise Diskografi;

Sweat (2005)
Hadise (2008)
Fast Life (2009)
Kahraman (2009)
Aşk Kaç Beden Giyer? (2011)
Hadise – Visal (2013)

Hadise 2013 Foto

Hadise – Jolly Joker Balans, İstanbul Konseri’nin Bilet Fiyatları;

Normal – 34.00 TL

Biletleri http://www.biletix.com/etkinlik/PJJ76/TURKIYE/tr adresinden online olarak satın alabilir, temin edebilirsiniz.

Mekan, Etkinlik Hakkında Detaylı Bilgiler, Notlar:

– 18 Yaş sınırı vardır.
– Etkinlik düzeni ayaktadır.
– Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
– Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Mekan Hakkında Bilgiler:

Jolly Joker Balans İstanbul Nerede?, Adres, Ulaşım,Oturma Planı ve Harita Bilgileri İçin Buraya Tıklayın.

Hadise Konseri, 10 Nisan 2013, Jolly Joker Balans İstanbul Haberine Ait Etiketler

DMCA.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

Yandex.Metrica