Marmara Gündem - 18 Nisan 2014, Cuma

Cem Adrian Jolly Joker Balans Konseri, 6 Temmuz 2013

18 Haziran 2013
408 kez görüntülendi

Cem Adrian, Jolly Joker Balans İstanbul Konseri Bilet Fiyatları - 6 Temmuz  2013 

Cem Adrian Konseri

Cem Adrian Jolly Joker Balans Konseri ne zaman? bilet fiyatları ne kadar? Cem Adrian konserinin mekanı neresi? konser saati ve  Cem Adrian Konserinin yapılacağı Jolly Joker Balans, İstanbul mekanı bilet fiyatları, ulaşım,iletişim, oturma planı ve kroki bilgileri hakkında detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz. 6 Temmuz 2013 Cem Adrian Konseri

Cem Adrian Konseri Hakkında Bilgiler

Ve şimdi Emir’le doğan ve Kayıp Çocuk Masalları’yla can çekişen bir hikayenin sonunu anlatmalıyım size. Bilmeye hakkınız var. Yüzleşmekten hiç korkmadan, kaçmadan… Her ne varsa… İyisi kötüsü. Güzeli çirkini. Siyah Bir Veda Öpücüğü’yle bitmeli her şey. Üç noktalar yerine tek noktalar koymalıyım artık.

Cem Adrian Kimdir

Cem Adrian (d. 30 Kasım 1980 - Edirne), Türk müzisyen.

Sesi 7 oktavlık bir aralığa sahipken, bunun yaklaşık 4.5 – 5 oktavlık bölümünü şarkı söylerken kullanabilmektedir. Adrian sahne soyadını doğduğu ve büyüdüğü Edirne şehrinin antik çağlardaki ismi olan Hadrianoupolis’ten esinlenerek almıştır.

Cem Adrian Resimleri

Cem Adrian Diskografi;

2005 Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım
2006 Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti
2008 Essentials / Seçkiler
2008 Emir
2010 Kayıp Çocuk Masalları
2012 Siyah Bir Veda Öpücüğü

Cem Adrian Konseri

Cem Adrian – Jolly Joker Balans, İstanbul Konseri’nin Bilet Fiyatları;

VIP – 90.00 TL
Normal – 39.50 TL

Biletleri http://www.biletix.com/etkinlik/PJJ94/ISTANBUL/tr adresinden online olarak satın alabilir, temin edebilirsiniz.

Mekan, Etkinlik Hakkında Detaylı Bilgiler, Notlar:

- 18 Yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Vip bilet sahiplerinin, 0 532 601 18 55 numaralı telefonu arayarak, rezervasyon yaptırmalarını rica ederiz.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

Mekan Hakkında Bilgiler:

Jolly Joker Balans İstanbul Nerede?, Adres, Ulaşım,Oturma Planı ve Harita Bilgileri İçin Tıklayın.

Star Tv Çocuk Oyuncağı Yarışması Başvuru Formu
Halk Bankası Personel Alımı

Cem Adrian Jolly Joker Balans Konseri, 6 Temmuz 2013 Haberine Ait Etiketler

DMCA.com

Yorumlar

  1. Hüseyin ÖZTÜRK diyor ki:

    Cem Adrian – Tek Kişilik Aşk : 4.25′te sonsuz ve sessizi karıştırman.. Bu kadar doğal olabilirdi bir tepki

Yorum Yaz

Yandex.Metrica